Activiteiten

Hieronder vindt u een overzicht van activiteiten die in- en om het gebouw worden georganiseerd. Activiteiten in samenwerking met Staatbosbeheer, VVV-Midden Limburg of door Brasserie De Boshut.

Voor activiteiten in de omgeving van Bezoekerscentrum De Meinweg verwijzen wij u graag door naar de website van VVV Midden-Limburg via www.vvvmiddenlimburg.nl. Hier vindt u een actueel overzicht van activiteiten in Midden Limburg en in de gemeente Wassenberg.

Zondagsontbijt

Begin de zondag goed met een uitgebreid ontbijt tussen 10.00 en 12.00 uur in brasserie De Boshut. En vanaf hier loopt u daarna een frisse neus halen in het Meinweg gebied! Natuurlijk kan uw auto blijven staan. Vanaf 8 personen
Lees meer

Hap & Stap de Meinweg

VVV Midden-Limburg biedt diverse wandelarrangementen voor individuele wandelaars aan. Voor slechts € 11,95 p.p. ontvang je een wandelroute en 3 vouchers voor lekkere versnaperingen bij een horeca-ondernemer langs de route. De nieuwste variant is de Hap & Stap Meinweg.
Lees meer

Brand bierproeverij - dagelijks

De Boshut is Brand proeflokaal, dit laten wij niet onopgemerkt voorbij gaan. Bestel een proefplank met 4 verschillende Brand speciaalbieren, aansluitend 1 glas Brand speciaalbier naar keuze. Het is wenselijk om vooraf even te reserveren.
Lees meer

Brand Bier - Hepkes proeverij

5 Te proeven Brand speciaal bieren met bijpassende gerechtjes
Lees meer