Activiteiten

Hieronder vindt u een overzicht van activiteiten die in- en om het gebouw worden georganiseerd. Activiteiten in samenwerking met Staatbosbeheer, VVV-Midden Limburg of door Brasserie De Boshut.

Voor activiteiten in de omgeving van Bezoekerscentrum De Meinweg verwijzen wij u graag door naar de pagina van VVV-Middenlimburg. Hier vindt u een actueel overzicht van activiteiten in Midden Limburg en in de gemeente Wassenberg.

Activiteiten overzicht Brasserie de Boshut/ Bezoekerscentrum De Meinweg

Meinweg Kids Rangers - iedere woensdag op

Ben jij tussen 7 en 12 jaar? Kom dan op woensdagmiddag naar het activiteitenhonk van Nationaal Park De Meinweg. Vanaf 1 april staan elke woensdagmiddag bij voldoende animo, gidsen van Staatsbosbeheer klaar om samen met jou een leuke middag te beleven.
Lees meer

Bokkentocht - 24 november

Loop mee van: Café de Sjmeed naar De Boshut Van De Boshut naar Café & Rijstal Venhof Van Café & Rijstal Venhof naar Café De Sjmeed Slecht ter been? Geen probleem, want ook de huifkar gaat mee. Aanvang 19.30 uur bij Café de Sjmeed
Lees meer

Hap & Stap de Meinweg

VVV Midden-Limburg biedt diverse wandelarrangementen voor individuele wandelaars aan. Voor slechts € 9,95 p.p. ontvang je een wandelroute en 3 vouchers voor lekkere versnaperingen bij een horeca-ondernemer langs de route. De nieuwste variant is de Hap & Stap Meinweg.
Lees meer