Hap & Stap de Meinweg

Ontdek het Meinweg gebied gecombineerd met lekkere versnaperingen met de HAP & STAP De Meinweg Route!

U ontvangt een wandelroute en 3 vouchers voor versnaperingen die u kunt inleveren bij de horeca-ondernemers langs de route. Overige consumpties zijn voor eigen rekening. De route start bij De Boshut of vanaf Gitstappermolen/Huifkarhoeve (15 km) voert door de mooie natuur van het Nationale Park De Meinweg, langs de Gitstappermolen, en via de Effelder Waldsee en omgeving weer terug Brasserie De Boshut.

De route kan grotendeels gevolgd worden middels het Knopen Lopen systeem en is t/m 15 maart mogelijk van woensdag t/m zondag en vanaf 16 maart t/m 30 september dagelijks.

Start is vanaf 10.00 uur mogelijk bij De Boshut/VVV Agentschap(Meinweg 2, Herkenbosch) of de Gitstappermolen/Huifkarhoeve (Gitstappermolenweg 1a, Vlodrop)

Samenwerkende VVV-agentschappen cq. Horecagelegenheden:

  • Gitstappermolen, Vlodrop
  • Manage Venhof, Herkenbosch
  • Brasserie De Boshut, Herkenbosch

Duur: inclusief stops circa 5 tot 6 uur

Route: 15 km.

Hap & Stap Meinweg is te koop bij VVV Roermond, Markt 17 te Roermond, VVV Agentschap De Boshut en te bestellen via de webshop van VVV mIdden Limburg: www.webshopvvvmiddenlimburg.nl

Prijs: € 11,95 p.p. 

Groepen > 6 personen dienen, i.v.m. reservering van zitplaatsen, het arrangement te boeken via de afdeling Reservering van VVV Midden-Limburg, 0475-330289.