Feesten

Brasserie De Boshut is dè ideale locatie voor uw feest. Of het nu een verjaardag is of een bedrijfsuitstapje gecombineerd met (groeps)activiteiten. De binnen locatie en de omgeving van De Boshut laat het toe om kleine en grote groepen een perfect feest te verzorgen. Bij mooi weer kunt u natuurlijk ook gebruik maken van onze gezellige Biergarten. De Brasserie biedt plaats aan ruim 60 gasten. Door de robuuste setting met de ruime bar is de ideale plek voor een borrel. Maar ook barbeques ontbreken niet aan de mogelijkheden; een salade buffet en gegrilde groente, vis en vlees van de Green Egg Barbeques, zowel binnen als buiten hebben wij de mogelijkheid om te barbequen. Dus mocht het Nederlandse weer parten spelen, bij De Boshut krijgt u toch uw gewenste barbeque.

Brasserie De Boshut kan ook uw begin- en eindpunt zijn van een (begeleide) wandeling door Nationaal Park De Meinweg. Ontvangst met koffie en vlaai en bij terugkomst een stevige kop soep, ook dat kan een feestje zijn.

Kom gerust een keer langs om de sfeer te proeven.

Reserveren of meer informatie over de mogelijkheden in Brasserie De Boshut? Neem telefonisch of per email contact met ons op: +31 (0)475 53 04 39 of reserveringen@deboshut.nl