Kinderfeestjes

Brasserie de Boshut en haar omgeving zijn perfect om een avontuurlijk en spannend kinderfeestje te organiseren. Vanuit De Boshut starten diverse educatieve wandelroutes, kun je hutten bouwen of ga je op spannende zoektocht met de boswachter! Ideaal voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Hieronder vindt u verschillende kids arrangementen voor een geslaagd kinderfeest. Groot of klein, iedereen is welkom in en om Brasserie De Boshut. Tijdens het kinderfeestje kan er gratis gebruik worden gemaakt van de speelweide.

De avonturier: 

7 t/m 12 jaar, € 11,25 p.k. vanaf 8 personen

Je start samen met de Meinweg Kids Rangers en jouw vriendjes/vriendinnetjes om 14.00 uur vanuit Brasserie De Boshut.
Samen met de gids van Staatsbosbeheer ga je dwars door de natuur op ontdekkingstocht en neem je deel aan de activiteit van die dag. Deze activiteit duurt ca. 2,5 uur. Bij terugkomst in De Boshut maak je een keuze uit de kinderkaart.

 • Versnapering & pakje drinken
 • Opstap met de Meinweg Kids Rangers
  (van 14.00 - ca. 16.30 uur)
 • Kindergerecht van de kinderkaart met ranja

De Kabouter:

4 t/m 6 jaar, € 11,25 p.k.

Waan je in de wereld van de kabouters! Loop vanaf Brasserie De Boshut het leerzame kabouterpad inclusief kaboutermuts, knapzak met versnapering en pakje drinken. Voer samen met je vriendjes, vriendinnetjes en ouders de opdrachten uit langs de route.
Zijn de opdrachten goed uitgevoerd, ontvang je de enige echte kabouterpad onderscheiding (speldje).
Na afloop van de route eet je lekker samen met je vriendjes en vriendinnetjes het kindermenu.

 • Kabouterpad met knapzak (duur wandeling ca. 1 uur)
 • Kaboutermuts en onderscheiding
 • Kindergerecht van de kinderkaart met ranja

Overige activiteiten

Deze activiteiten vinden plaats bij Boshotel Vlodrop, maar ze kunnen ook plaatsvinden bij de Boshut.
U betaalt dan € 50,00 extra voor het vervoer van de materialen van het Boshotel naar de Boshut.

 • Boogschieten 1,5 uur, maximaal 24 personen € 13,50 per persoon. 
 • Bootcamp for kids € 12,50 p.p. (minimaal 4 kinderen)
  Jullie krijgen een bootcamp voor kids in het bos dat speciaal door onze instructeur is uitgezet. De oefeningen worden aangepast op het niveau en de leeftijd. Er wordt begonnen met een warming-up van ca. 15 minuten. Vervolgens wordt er een circuit training gedaan (20 tot 30 minuten) met allerlei materialen en attributen (autobanden, bomen, touwen ed.) Als afsluiting een leuk spelletje. Belangrijk is dat jullie kleren aan doen die vies mogen worden.

Reserveren of meer informatie over bovenstaande Kids arrangementen? Neem telefonisch of per email contact met ons op: +31 (0)475 53 04 39 of reserveringen@deboshut.nl