Kinderfeestjes

Brasserie de Boshut en haar omgeving zijn perfect om een avontuurlijk en spannend kinderfeestje te organiseren. Vanuit De Boshut starten diverse educatieve wandelroutes, kun je hutten bouwen of ga je op spannende zoektocht met de boswachter! Ideaal voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Hieronder vindt u verschillende kids arrangementen voor een geslaagd kinderfeest. Groot of klein, iedereen is welkom in en om Brasserie De Boshut. Tijdens het kinderfeestje kan er gratis gebruik worden gemaakt van de speelweide.

De Kabouter:

4 t/m 6 jaar, € 11,25 p.k.

Bij Brasserie De Boshut ligt een rugzak voor jullie klaar met de materialen om op zoek te gaan naar de kabouters. Met een puntmuts op jullie hoofd lopen jullie een route van 500 tot 1500 meter. Onderweg luisteren jullie naar een verhaal van de Kabouter-klapkaart en doen jullie Kabouteropdrachten. Zoek onderweg naar het volgende kabouterpaaltje voor de juiste route. Als aandenken maken jullie zelf een natuurschilderij, die jullie thuis kunnen neerzetten. Na afloop mogen jullie de rugzak èn de materialen mee naar huis nemen.

Zien jullie buiten die houten kabouter staan? Hij wijst jullie de weg. Veel plezier! Voer samen met je vriendjes, vriendinnetjes en ouders de opdrachten uit langs de route.
Na afloop van de route eet je lekker samen met je vriendjes en vriendinnetjes het kindermenu.

  • Kabouterpad  (duur wandeling ca. 1 uur)
  • Kaboutermuts 
  • Kindergerecht van de kinderkaart met ranja

Overige activiteiten

Deze activiteiten vinden plaats bij Boshotel Vlodrop, maar ze kunnen ook plaatsvinden bij de Boshut.
U betaalt dan € 50,00 extra voor het vervoer van de materialen van het Boshotel naar de Boshut.

  • Boogschieten 1,5 uur, maximaal 24 personen € 13,50 per persoon. 
  • Bootcamp for kids € 12,50 p.p. (minimaal 4 kinderen)
    Jullie krijgen een bootcamp voor kids in het bos dat speciaal door onze instructeur is uitgezet. De oefeningen worden aangepast op het niveau en de leeftijd. Er wordt begonnen met een warming-up van ca. 15 minuten. Vervolgens wordt er een circuit training gedaan (20 tot 30 minuten) met allerlei materialen en attributen (autobanden, bomen, touwen ed.) Als afsluiting een leuk spelletje. Belangrijk is dat jullie kleren aan doen die vies mogen worden.

Reserveren of meer informatie over bovenstaande Kids arrangementen? Neem telefonisch of per email contact met ons op: +31 (0)475 53 04 39 of reserveringen@deboshut.nl