Wijlre specials
Brasserie De Boshut
Discount slider image

Wijlre specials

Vers uit de Brand Bierbrouwerij zal er elke drie maanden een nieuw meesterwerk van de Brand brouwmeesters verschijnen, genaamd Wijlre Specials. Van elk bier zal een gelimiteerde hoeveelheid gebrouwen worden, uiteraard proeft u deze gelimiteerde biertjes in onze Brasserie! Via onze socials maken wij bekend wanneer het eerste biertje beschikbaar zal zijn.

Kom lekker feesten


Brasserie De Boshut is dé ideale locatie voor jouw feest. Of het nu een verjaardag is of een bedrijfsuitstapje gecombineerd met (groeps)activiteiten. De binnenlocatie en de omgeving van De Boshut laat het toe om voor kleine en grote groepen een perfect feest te verzorgen. In De Brasserie is plaats voor ruim 60 gasten.

Door de robuuste setting met de ruime bar is het een fijne plek voor een borrel. Maar ook barbecueën kun je hier volop. Dat kan bij ons binnen en buiten. Vis, vlees en groenten gaan moeiteloos op onze Green Egg Barbecues. Wij maken het af met een saladebuffet, brood, frietjes en sausjes. Smullen maar.

Feesten kan op meer manieren. Misschien wil jij Brasserie De Boshut wel het begin- en eindpunt laten zijn van een (begeleide) wandeling door De Meinweg. Wij ontvangen jouw gezelschap met koffie en vlaai. Komen jullie terug van de wandeling nemen jullie een stevige kop soep. Ook dat kan een feestje zijn.

Bij mooi weer kun je natuurlijk ook gebruikmaken van onze gezellige biergarten.

Kom een keer sfeer proeven.

Reserveren of meer informatie over de mogelijkheden in Brasserie De Boshut? Neem contact op via +31 (0)475 53 04 39 of reserveringen@deboshut.nl.