Wijlre specials
Brasserie De Boshut
Discount slider image

Wijlre specials

Vers uit de Brand Bierbrouwerij zal er elke drie maanden een nieuw meesterwerk van de Brand brouwmeesters verschijnen, genaamd Wijlre Specials. Van elk bier zal een gelimiteerde hoeveelheid gebrouwen worden, uiteraard proeft u deze gelimiteerde biertjes in onze Brasserie! Via onze socials maken wij bekend wanneer het eerste biertje beschikbaar zal zijn.

Nationaal Park De Meinweg

Maak van Brasserie De Boshut jouw beginpunt van je activiteiten.

Hier starten wandel- en fietspaden, menroutes of doe mee aan een excursie over het Nationaal Park De Meinweg.

De Meinweg is een uniek terrassenlandschap met heide- en grasvelden, beken, poelen en uitgestrekte bossen verspreid over ruim 1.600 hectare. Informatie over de vele mogelijkheden en routes krijg je bij de informatiebalie van ons geluksinfopunt. Ook krijg je al veel informatie op deze website.

Het hele jaar door organiseert Staatsbosbeheer leuke, leerzame en interessante activiteiten. 

Bekijk het overzicht en meld je aan voor een activiteit Staatsbosbeheer

In Nationaal Park De Meinweg heb je verschillende mogelijkheden om onder begeleiding van een Meinweggids een tocht te maken. Wekelijks worden er excursies gegeven of is het mogelijk met een eigen groep een Meinweggids te reserveren. Voor scholen worden er programma's aangeboden. En voor mensen met een beperking zijn er begeleide natuuractiviteiten op maat.

Wil jij meer info over excursies of een wandeling met een gids? Bel dan (tijdens kantooruren) naar Staatsbosbeheer via 0475 52 85 00.