Wijlre specials
Brasserie De Boshut
Discount slider image

Wijlre specials

Vers uit de Brand Bierbrouwerij zal er elke drie maanden een nieuw meesterwerk van de Brand brouwmeesters verschijnen, genaamd Wijlre Specials. Van elk bier zal een gelimiteerde hoeveelheid gebrouwen worden, uiteraard proeft u deze gelimiteerde biertjes in onze Brasserie! Via onze socials maken wij bekend wanneer het eerste biertje beschikbaar zal zijn.

Roermond en Roermond Designer Outlet

Breng een bezoek aan Roermond en Designer Outlet Roermond
Roermond heeft veel te bieden. Het is een sfeervolle stad met een grote rijkdom aan cultuurhistorie, een gezellig winkelhart en een unieke ligging aan de Maasplassen. Door de eeuwen heen was Roermond lid van de Hanzesteden en hoofdstad van het Overkwartier van Gelre. Nu nog is Roermond bisschopstad van Limburg. De stad heeft een beschermd stadsgezicht en is rijk aan monumenten. Zoals de Sint Christoffel-kathedraal, de Munsterkerk, het Stadhuis op de Markt en de Minderbroederskerk.

In de historische stadskern vind je een grote diversiteit aan winkels en attractieve pleinen. Samen met de vele terrasjes en pittoreske restaurants bepalen zij het gezellige karakter van het centrum van Roermond.

Elke donderdag is het koopavond in de binnenstad tot 21.00 uur en iedere zondag is koopzondag. Bezoek op zaterdag de grote markt op de Markt en op woensdag een kleinere markt op het Munsterplein.

Door de vele winkels in de binnenstad en het enorme winkelaanbod van het Designer Outlet Roermond is de stad een groot winkelparadijs. In het outlet krijg je hoge kortingen op wereldmerken en designlabels. Van 30-70% korting.

Geniet in een ontspannen sfeer van meer dan 180 shops en slenter over de stijlvolle shoppingboulevards.

Het Designer Outlet Roermond is 363 dagen per jaar open.

Lees meer over Designer Outlet Roermond