Wijlre specials
Brasserie De Boshut
Discount slider image

Wijlre specials

Vers uit de Brand Bierbrouwerij zal er elke drie maanden een nieuw meesterwerk van de Brand brouwmeesters verschijnen, genaamd Wijlre Specials. Van elk bier zal een gelimiteerde hoeveelheid gebrouwen worden, uiteraard proeft u deze gelimiteerde biertjes in onze Brasserie! Via onze socials maken wij bekend wanneer het eerste biertje beschikbaar zal zijn.

Ruiteren & mennen


In en om Nationaal Park De Meinweg kun je met je paard(en) heerlijke ritten maken op de ruiter- en menroutes. Deze zijn ruim 150 kilometer lang en allemaal 2-zijdig bewegwijzerd met knooppunten. De routes zijn allemaal in kaart gebracht op een handige routekaart.

De routes kennen geen grenzen. Je gaat dus makkelijk de grens over naar Duitsland en België. Maar let wel op: In Duitsland heb je een reitkennzeichen nodig. Die krijg je bij de desbetreffende gemeente.
Natuurlijk kun je ook naar een andere Nederlandse gemeente rijden, zoals gemeente Echt- Susteren of Roermond.

Maar eigenlijk hoef je niet veel verder te gaan dan De Meinweg. Hier is al zoveel moois te ontdekken. De uitgestrekte paden door heide en bosgebied worden afgewisseld met vennen en beken. Het hoogteverschil in het 1.600 hectare grote park is een extra uitdaging voor jouw paard en jou. Zet jouw auto met trailer op de parkeerplaats bij Brasserie De Boshut/Bezoekerscentrum De Meinweg en ga eropuit.

Neem je even pauze bij ons? Zet dan je paard voor het terras vast en breng een bezoek aan De Boshut. Natuurlijk zorgen wij voor water voor je paard. 

Een routekaart met alle routes krijg je bij Bezoekerscentrum De Meinweg of download de kaart.

Overnachten met je paard?
Wil jij overnachten met je paard? Dan bevelen wij Landgoed Kasteel Daelenbroeck aan. Je stalt jouw paard in een luxe paardenbox en zelf geniet je van de topfaciliteiten van het hotel.

Bekijk de mogelijkheden bij Kasteel Daelenbroeck