Wijlre specials
Brasserie De Boshut
Discount slider image

Wijlre specials

Vers uit de Brand Bierbrouwerij zal er elke drie maanden een nieuw meesterwerk van de Brand brouwmeesters verschijnen, genaamd Wijlre Specials. Van elk bier zal een gelimiteerde hoeveelheid gebrouwen worden, uiteraard proeft u deze gelimiteerde biertjes in onze Brasserie! Via onze socials maken wij bekend wanneer het eerste biertje beschikbaar zal zijn.

Onze activiteiten agenda

 

 

Bierproeverij 

Afgelopen weekend 26 januari heeft een mooie, gezellige en uitverkochte bierproeverij verzorgd door Ron Lemmen plaatsgevonden in onze brasserie. 

6 verschillende bieren en daarbij lekkere hapjes. Natuurlijk mocht een ludieke quiz niet ontbreken.

Iets om niet te missen!

Heeft u onze proeverij deze keer gemist en wilt u wellicht de volgende keer er toch bij zijn?! Houdt dan onze sociale media goed in de gaten!

 

Geluksweekend op 23 en 24 maart

Woensdag 20 maart is de Internationale dag van geluk. Dat vieren we in Roerdalen met een Geluksweekend. Dit vind plaats op zaterdag 23 en zondag 24 maart van 10.00 uur tot 17.00 uur. Het Geluksweekend staat in het teken van de opening van de zes Geluksinfopunten. Op en rond deze locaties komt een afwisselend programma met gratis activiteiten voor jong en oud.

Natuurlijk is er in en om onze Brasserie genoeg te beleven!