Wijlre specials
Brasserie De Boshut
Discount slider image

Wijlre specials

Vers uit de Brand Bierbrouwerij zal er elke drie maanden een nieuw meesterwerk van de Brand brouwmeesters verschijnen, genaamd Wijlre Specials. Van elk bier zal een gelimiteerde hoeveelheid gebrouwen worden, uiteraard proeft u deze gelimiteerde biertjes in onze Brasserie! Via onze socials maken wij bekend wanneer het eerste biertje beschikbaar zal zijn.

Wandelen

Door het uitgestrekte landschap van Nationaal Park de Meinweg zijn vele wandelroutes aangelegd. Wij helpen u graag een stukje ‘op pad’ door hieronder een overzicht te geven van de verschillende wandelroutes. De volgende wandelroutes starten direct of op korte afstand vanaf Brasserie De Boshut.  Meer informatie vindt u bij het geluksinfopunt van Brasserie De Boshut.

Louis Douven pad
Paarse paaltjesroute: 2 km
Ook te wandelen volgens het Roerdalen Wandknooppuntennetwerk, knooppunten
62 - 39 - 60 - 64
Start route: De Boshut
Dit natuurpad loopt vanaf Brasserie De Boshut naar de parkeerplaats bij de spoorwegovergang. De route is in beide richtingen te lopen. 

Zandbergenpad
Halve boomstammen: 3 km
Ook te wandelen volgens het Roerdalen Wandelknooppuntennetwerk, knooppunten
62 - 39 - 60 - 64
Start route: De Boshut
Deze route is uitstekend te combineren met het Louis Douven pad. De route loopt vanaf de Boshut naar de parkeerplaats bij de spoorwegovergang, maar dan door het bos. Als u het Louis Douven pad en de Zandbergenpadroute achter elkaar loopt, (knooppunten 62 - 39 - 60 - 64 - 63 - 62) wordt de route 5 km. In deze route zijn allerlei elementen voor kinderen ingebouwd. Zo is er een klimheuvel en een knus zithoekje en niet te vergeten de Bomenkunstsculpturen. 20 prachtige scupturen, gemaakt uit hout, deze langs de weg zijn geplaatst. Goed opletten op de routemarkering van dikke boomstammen: De richting van de route is een pijl die aan de bovenkant van de stam uit het hout is gezaagd.

Overige wandelroutes:
In de omgeving van De Boshut zijn nog veel meer routes gelegen, maar niet direct vanaf de Boshut te starten.
Prachtige routes die zeer zeker de moeite waard zijn. 

Overzichtskaart naar alle wandelroutes

Water wandel weg routes:
Download hieronder de kaarten van de Water Wandel weg routes

Rode beek route
Meinvennen