Wijlre specials
Brasserie De Boshut
Discount slider image

Wijlre specials

Vers uit de Brand Bierbrouwerij zal er elke drie maanden een nieuw meesterwerk van de Brand brouwmeesters verschijnen, genaamd Wijlre Specials. Van elk bier zal een gelimiteerde hoeveelheid gebrouwen worden, uiteraard proeft u deze gelimiteerde biertjes in onze Brasserie! Via onze socials maken wij bekend wanneer het eerste biertje beschikbaar zal zijn.

Groepen 

Ook met een groep zijn jullie van harte welkom bij De Boshut. Onze lange tafels bieden plaats aan veel personen en nodigen uit om een geweldige dag hier te beginnen. Of te eindigen met een stevig glas bier of een smaakvol glas wijn. 
 
Willen jullie als groep lunchen of dineren? 
 
Neem contact op voor meer informatie
 

Feesten en partijtjes 
Heb jij iets speciaals te vieren? Denk aan een verjaardagsfeest of een vriendenbarbeque. Wij denken graag met jou mee. Dat gaat van een stukje Limburgse vlaai tot een uitgebreid barbequebuffet. Of iets compleet anders. 
 
Jullie kinderen spelen in de tussentijd op de ruige speeltoestellen. Of in het uitgebreide speelbos. Met een waterspeelplaats, speeltoestellen en een klimbos. Een ideale speelplek voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. En jij geniet op het terras of binnen bij Brasserie De Boshut.   
 
Je kunt hier aan allerlei activiteiten meedoen die Staatsbosbeheer organiseert. Of we schakelen de activity club van Vita Allegra (van Boshotel Vlodrop) in. In beide gevallen wordt de activiteit tot in de puntjes geregeld. 
 
Denk aan: 

  • Handboogschieten 
  • Bootcamp 
  • Skeltertocht 
  • GPS-wandeltocht